Projecten

Kantoor

Project Vivox

verbouwen bedrijfsgebouwen en bouw van een toonzaal en burelen

In een tweede faze van het project Vivox werden de kantoren aangepakt. Deze waren niet meer aangepast en te krap behuisd. Bovendien was ook een toonzaal wenselijk. De voorgevel was ondertussen ook gedateerd en toe aan een nieuw gezicht. Er werd geopteerd voor een ontwerp waarin bureel en toonzalen worden samengebracht met de productie door een grote portiek. Dezelfde kleurenkeuzes werden doorgetrokken, doch met de vormgeving en materiaalkeuze van de voorgevel wordt de aandacht getrokken op het nieuwe en dynamische imago van het bedrijf. Dat wordt nog benadrukt door het rode inkomgeheel dat zich in de bedrijfskleur dwars door het gebouw klieft. De poorten in de voorgevel zijn mee opgenomen in de maatvoering van de bekleding om zo minimaal op te vallen. Meer en meer wordt het bedrijfsgebouw met zijn voorgevel het visitekaartje van het bedrijf en naast de extra ruimte is ook dat de betrachting van deze werken.

Zie ook bij Industrie.